Logo

GROTERE AUTO'S BEHOUDEN GEEN TALENTEN.

Een sterke bedrijfscultuur doet dat wel.

Meer weten? Laat je gegevens achter of ontdek de website.

We komen zo snel mogelijk bij u terug.

01

Meet uw cultuur in real-time

Een verschil tussen de bedrijfsvisie en de visie van de mensen leidt tot ongelukkigheid en lage productiviteit op de werkvloer. Gebruik onze tool om uw cultuur te kaderen en vorm te geven, samen met alle medewerkers.

02

Geluk verhogen

Ons systeem verbetert de interactie tussen medewerkers en geeft een boost aan de betrokkenheid. Dit leidt tot meer geluk en productievere werknemers.

03

Crowdsource uw bedrijfsuitdagingen

Stop met het besteden van tijd en geld aan het pushen van bedrijfsprojecten die mislukken, alleen maar omdat ze niet de buy-in van uw personeel hebben. Bepaal welke bedrijfsprojecten bedoeld zijn om te slagen en welke niet.

Onze favoriete getuigenis

Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek

Nudging, dichte vreemden, intrinsieke en extrinsieke motivatoren zijn baanbrekende academische onderzoek concepten die we integreren in onze dagelijkse interacties. Dit maakt van VoxCollector de beste tool op de markt met een gemiddelde D.U.R. (dagelijks gebruik) van meer dan 80%.

INNOVATIEF

Geen app, geen tablet, geen online vragenlijst. Onze tool is de enige manier om uw mensen gestaag te betrekken. De interacties die we plannen zijn ontworpen voor uw bedrijf. Het is op maat gemaakt en stelt ons in staat om elke dag een stempercentage van 80% (vrijwillig) te bereiken t.o.v. minder dan 10% met andere methoden!

KRACHTIG

Verhoog de betrokkenheid van werknemers met 12% in minder dan 3 maanden tijd. Bouw aan een sterke cultuur in minder dan een jaar. Zie onze prestaties in de bank- en ingenieurssector.

KANT-EN-KLAAR

Wij beheren het project van A tot Z en zijn in staat om de verbeteringen die u nodig heeft te crowdsourcen dankzij onze grote dataset.

ANONIEM

Onze databases bevatten absoluut geen privégegevens, omdat de kracht van ons systeem ligt in de anonimiteit ervan. We zijn 100% in overeenstemming met de GDPR-wetgeving.

Dit is Vox, een fractie van ons.

Vox is onze kleine vriend die dagelijks een gesprek met uw mensen zal hebben.

Verbazingwekkend ontwerp
Geoptimaliseerd voor hoge conversie

Het gepatenteerde ontwerp en de interacties zijn in 2 jaar tijd grondig getest en verbeterd. Zelfs de kleuren hebben een bewezen invloed op het stemgedrag op lange termijn.

Eenvoudige installatie
Mainstream

Vox kan overal in de buurt van een stopcontact worden opgesteld. De Vox is binnen 5 minuten operationeel. Handig, nietwaar?

Kant-en-klaar van A - Z
Probleemloze ondersteuning

Een consultant zal uw campagne dagelijks volgen en het gesprek met uw mensen voeren. Bel hem voor elke verandering die je nodig hebt en wij verzekeren een implementatie tegen de volgende beschikbare dag.

Photo
0

Dagelijks stempercentage na 10 maanden

0

Toename van de betrokkenheid van werknemers (na 3 maanden)

0

Vermeden budget voor projecten zonder buy-in

0

Interacties met onze tool

Innoverend team

Om uw mensen te betrekken, heeft u creativiteit, logica, zakelijk inzicht en gamification nodig.

 • Photo
  Matthieu
  Oprichter - CEO

  15 jaar ervaring, waarvan 10 jaar als ondernemer, in het betrekken van het publiek, wendbaarheid en innovatie. Gelukkige vader van twee geweldige kinderen. Gepassioneerde contrabassist.

 • Photo
  Guillaume
  Oprichter – Hoofd Gamificatie

  10 jaar ondernemerschap, creatieve geest en gamification specialist met sterke data-analyse vaardigheden. Gepassioneerd door mensen, muziek en waterpolo.

 • Photo
  Maarten
  Business Development Manager

  Maarten helpt ondernemers graag om hun doelen te bereiken. Hij is het gelukkigst als hij tennist of danst en hij is gepassioneerd door technologie en kunst.

 • Photo
  Aurélie
  Chief Win-win

  Aurélie vindt de beste deals voor onze klanten. Een helder en vrolijk persoon, die gepassioneerd is door koken, naaien, fietsen en wandelen.

 • Photo
  Tania
  Chief Financial Officer

  Tania is verantwoordelijk voor onze financiële status, cash management en relaties met zakelijke contacten. Via haar fiduciair heeft zij ruime ervaring op financieel en fiscaal gebied. Ze is gepassioneerd door tuinieren en dansen.

 • Photo
  Mike
  Business Development

  Mike is de beste Business Developer ooit. Hij heeft een Master in business en een Bachelor in psychologie. Houdt van reizen en nieuwe culturen te ontdekken.

 • Photo
  Alex
  CTO

  Analytics & datavisualisatie vaardigheden als CEO van Anteater Analytics. 10+ jaar in de start-up / scale-up wereld en CTO bij Eventbase. Gepassioneerd door de natuur nabij Vancouver, waar hij woont.

Contact

Geinteresseerd? Laat hier uw gegevens achter, wij doen de rest.

We komen zo snel mogelijk bij u terug.